Angel Burgas - Noel et busca

Noel et busca

0
(0)

L’Enric ha patit un accident i es desperta a l’hospital amb el cos totalment adolorit i amb una amnèsia total. No recorda res d’abans de l’accident i té l’habitació vigilada per un policia. Què devia passar? L’única visita que rep és la d’un noi que diu ser el seu company de pis. Es veu obligat a confiar-hi, tot i la seva desconfiança, i aquest només fa que dir-li que «Noel et busca». Qui és en Noel? I quina relació hi té amb ell? A partir de l’accident es desplega una trama delictiva i ell no té ganes de recordar la seva vida anterior. S’ha de retrobar a si mateix però tot el que l’envolta és un misteri. Li agradarà el que anirà descobrint?

Una història interessant que planteja la relació entre l’abans i el després i fa que acompanyem l’Enric a recordar i retrobar-se amb ell mateix, però, que potser tenia un passat fosc l’Enric? I ara té un present confós… Un thriller impressionant que manté amb la intriga fins al final.

Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista «Faristol» especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de «Libres al replà», bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, «Noel et busca» (2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

Fragmento

Autor Narrador Idioma Duración Fecha
Angel Burgas Joel Valverde Català 4H 49M 27 de septiembre de 2021

Editorial: © 2021 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726861860

Descargar Audiolibro Noel et busca


Aquí puedes descargar el audiolibro Noel et busca de Angel Burgas narrado por Joel Valverde. Lo único que necesitarás para este audiolibro es tener unos auriculares a mano. ¡Comienza con el audiolibro Noel et busca ahora y diviértete escuchando esta historia!

Descargar Audiolibro


Noel et busca Audible Gratis


Si te gustan las ventajas del formato del audiolibro Noel et busca, esta es la oferta que estabas buscando. Únete a Audible, obtenga una prueba gratis y descubre lo fácil que es escuchar tus libros favoritos en cualquier lugar.

Acceder a Audible
Opiniones sobre el audiolibro Noel et busca

Nos encantaria que dieses una opinión de este libro Noel et busca cuando lo hayas escuchado. Todas las valoraciones son un aporte muy importante para nuevos oyentes que buscan cosas nuevas e interesantes para escuchar.

¿Que te ha parecido este audiolibro?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este audiolibro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *