Santi Baró i Raurell - Fario

Fario

0
(0)

L´Andrea, una adolescent rebel i conflictiva, és expulsada de l´institut i la seva mare, que ja no sap què fer amb ella, decideix enviar-la a passar una temporada amb els seus avis als Pirineus. Uns avis que l´Andrea no coneix, uns avis amb qui la mare no té tractes i de qui tant l´Andrea com el seu germà saben que no poden preguntar res. Però l´Andrea intueix que als Pirineus s´hi amaga alguna cosa més que uns avis que no coneix, intueix que s´amaga el gran secret de la seva mare, i per això s´hi deixa portar. Un cop allà, l´Andrea trobarà les vaques, i el Baves, i les truites, descobrirà la pesca amb mosca, i coneixerà el Marc, el pescador que va ser capaç de pescar la truita més gran que mai hi hagi hagut a cap llac dels Pirineus. I s’adonarà que és justament el Marc, malgrat que fa molt anys que és mort, qui posseeix la clau de tot.

Santi Baró va néixer a Terrassa el 1965, però només amb tres anys se’n va anar a viure amb els seus pares a Olesa de Montserrat. Allà van continuar amb l’ofici familiar, la joieria. S’ha dedicat a la literatura des de sempre. Les seves novel·les infantils, juvenils i alguna d’adults han obtingut diversos premis literaris: el Barcanova i el Gran Angular dues vegades, o el Joaquim Ruyra entre d’altres. Actualment és el director de l’agència i escola literària Exit.

Fragmento

Autor Narrador Idioma Duración Fecha
Santi Baró i Raurell Sonia Román Català 3H 55M 6 de julio de 2020

Editorial: © 2020 SAGA Egmont (Audiolibro) ISBN: 9788726526899

Descargar Audiolibro Fario


Aquí puedes descargar el audiolibro Fario de Santi Baró i Raurell narrado por Sonia Román. Lo único que necesitarás para este audiolibro es tener unos auriculares a mano. ¡Comienza con el audiolibro Fario ahora y diviértete escuchando esta historia!

Descargar Audiolibro


Fario Audible Gratis


Si te gustan las ventajas del formato del audiolibro Fario, esta es la oferta que estabas buscando. Únete a Audible, obtenga una prueba gratis y descubre lo fácil que es escuchar tus libros favoritos en cualquier lugar.

Acceder a Audible
Opiniones sobre el audiolibro Fario

Nos encantaria que dieses una opinión de este libro Fario cuando lo hayas escuchado. Todas las valoraciones son un aporte muy importante para nuevos oyentes que buscan cosas nuevas e interesantes para escuchar.

¿Que te ha parecido este audiolibro?

¡Haz clic en una estrella para puntuarlo!

Promedio de puntuación 0 / 5. Recuento de votos: 0

Hasta ahora, ¡no hay votos!. Sé el primero en puntuar este audiolibro.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *